söndag 17 juni 2012

Trädgårdsarbetarens lön

Idag avnjöt vi frukten av vårt experiment med balkongodling. Jordgubben smakade ljuvligt!

förhoppningsvis hinner det komma fler bär under sommaren, salladen kommer att plockas, tomater bli solmogna och squashen frodas, men än så länge får vi njuta av den där endaste lilla mumsiga jordgubben.

3 kommentarer:

disa sa...

Det är så underbart med egenodlat!! I år har jag odlat mer än någonsin förr. Tre sorters gurka, fyra sorters tomater, massor och massor av sallad, gräslök och örter, Rubarb chard, Tagetes blommor (för att hålla ohyra borta), Paprika som ger små avlånga paprikor, smultron och jordgubbar och en hel del annat och massor av varje sort då jag ska ha balkongen full som vanligt och ta med massor ut till stugan med. Men inga smultron eller jordgubbar ännu, dröjer lite till.....

Jag ser fram emot att göra mig en sallad till grillat sedan med egen paprika, sallad, gurka och tomat. Och olika sorter med!! =)

Malin sa...

Slår på stort på min ära. En hel halv jordgubbr'

Heldri sa...

Disa: riktigt så avancerad är jag inte, men det låter ljuvligt! Jag har en tomatplanta, en kruka sallad, 2 skott av sommarsquash, gräslök, citronmeliss och 2 jordgubbsplantor. Men en måste ju börja nån stans :)

Malin: jupp, lyxigt värre! Och jag såg idag att vi om några veckor kan dela på en till ;)