onsdag 7 juli 2010

Flaskhals

Just nu är det en del flaskhalsar i mitt bloggande. Jag har lite bilder på stickprojekt och stenmurar som ska fixas. Eftersom jag nu jobbar räcker inte tiden riktigt till, särskilt inte eftersom jag prioriterar sommarkänslor, vila och annat framför bloggandet.

Jag läser en del också, det har jag blivit uppmanad av Nika att skriva om och det ska jag också försöka göra. Dessutom har jag fått min första utmärkelse till bloggen. Det är Cecilia som skänkt mig den och det värmde må ni tro. Det är alltid roligt när folk hittar hit och när ni återkommer för att läsa mer är det ännu roligare! Det följer lite instruktioner med utmärkelsen så det kommer också att bloggas i ett senare inlägg.

Den som väntar på något gott väntar alltid för länge!

1 kommentar:

AnJa sa...

Du är klok du! Som prioriterar sol och vila. Blogga gör man för sin egen skull mest. För att man vill :-) För att det är roligt. Sedan är det klart att man vill extra när man vet att andra läser! Men någon stress får det INTE bli i bloggandet. Fast jag är nyfiken på både stenar och sticken så skynda dig att lägga upp dem ;-)