fredag 1 februari 2008

Studier och stickning

Så kom det efterlängtade tentaresultatet tillslut. Med en suck av lättnad kunde jag kosntatera att jag fått Godkänt. Jag måste erkänna att det hade suttit finnt med ett VG eftersom jag då (i och med det VG jag fick på första delkursen) hade fått VG på hela Fek A, men med tanke på att jag befarade ett U så ska jag nog vara rätt glad ändå. NU kan jag lägga Fek bakom mig för tillfället och koncentrera mig helt på Nek A. Det ser ut så här:

Eftersom det är fredag idag så är det renskrivning av anteckningar samt repetition av veckans moment. Jag blir lätt snurrig i huvudet av alla grafer, kurvor och derivator. Inte trodde väl jag att det skulle vara så mycket matte på Nationalekonomin, eller jo kanske, men inte så mycket från Matte C. En dag ganska omgående måste nog min vän D hjälpa mig återuppfriska minnet när det kommer till derivata, potenser och algebra.

På stickfronten så ligger arbetet med fina koftan lite på is i väntan på de nystan jag beställt (och som kanske ligger i brevlådan redan idag, bäst jag springer ner och kollar i postfacket när jag är klar här). Under tiden stickar jag på ett julklappslöfte, en klapp som inte blev stickad till jul men som utlovades.
Det ska föreställa (suck, jag måste hitta bättre ljussättning) en mossgrön mössa i Drops Alpacka. Den blir stickad i ett sicksack-mönster från Bonniers stora bok om stickning (infälld blå bild) men är i övrigt ett under-arbetetsgång-mönster, jag minskar när jag känner att det är dags och så många maskor som jag tycker behövs. Mössan blir ganska tunn i och med att det är alpacka och rundsticka 3 så den kommer att passa utmärkt under en cykelhjälm. Alla tuffa och smarta bär cykelhjälm!

Nu bär det av nerför trapporna för att se om mina nystan kommit!

Inga kommentarer: