torsdag 7 januari 2010

Yatta!

(Som Hiro Nakamura skulle ha sagt.)


Det är inte perfekt på långa vägar, jag behöver träna mer på att byta håll på vridningarna. Jag måste lära mig förstå mönsterkonstruktionen samt hur man tolkar vridningsbetingade beskrivningar. Men jag gjorde det! Jag brickvävde! Yatta!


Allt tack vara E-Zignz utmärkta bloggkurs i brickvävning. Hade det inte varit för den så hade det nog dröjt en bra stund innan jag försökt mig på det "omöjliga".

6 kommentarer:

~●Helena Pettersson●~ sa...

Vad fint! :D

Malin sa...

HÄRLIGT.. Bra jobbat.

Och jag löst beskymret i sjalen och har "bara" 3 repetitioner av diagram 2 kvar.

Och så har jag köpt garn till nya handlovar åt mig själv, en ny sjal till mig själv och en ny mössa till Sambon. Eller en fuskolle.

Heldri sa...

Helena-Rutan: Tack!

Malin: Tack, tack. Skönt att höra att du börjar bli en lika stor garngalning som jag!

Malin sa...

Garn ja.. Jag tycker alltid att alla andras garn är mycket bättre än mitt eget. Och så blir jag galen på det faktum att "min" garnbutik nästan aldrig har priser på sina garner. Man måste fråga, vilket gör att jag känner mig som världens största snålis när jag lägger tillbaks det petrolfärgade merino garnet och inte ens tittar på det härligt grön-grön-beiga superfina silkesalpackagarnet. Och sen det faktumn att de inte har tunna rundstickor som är längre än 40 cm. Det blir inga magicloop sockar stickade på det.

Men idag ska jag byta garn till andra färger, det vart inte godkänt hemma.

Åsa sa...

Riktigt snyggt! Vad imponerad jag blir! Men med tanke på hur duktig du är på handarbete är jag inte ett dugg förvånad. Ser fram emot att få se mer brickvävt.

Heldri sa...

Åsa: Absolut, mer brickvävning lär det bli! Jag har redan lovat Sambon band till hans pluderhosor så jag kommer inte undan ;)