fredag 11 september 2009

Bildlös uppdatering

Yummisarna växer stadigt framåt. Jag har en ökning kvar på tummarna sedan är det dags att lägga de maskorna åt sidan och göra färdigt "händerna" för att sedan göra små tummar. Nästan färdig alltså. Dags att börja fundera på nästa projekt - kanske något litet sött till den där varelsen som växer inuti vännen A´s mage.

Idag är det studier som gäller - eftersom det tog en evighet att få hem teoriboken har jag en hel del att läsa ikapp (precis som de flesta andra i kursen tack och lov). Nästa vecka blir det fullt härj i skolan: uppstart av seminarieuppgift med en väldig massa räknande av IB-poster, verifikationer och återuppfriskning av SPCS-kunskaperna (bokföringsprogram), kluriga övningsuppgifter och dessutom skall en rårapport lämnas in som start på C-uppsatsarbetet. Det gäller att passa på att njuta av helgen!

Njuta tänker jag göra på lördag tillsammans med familjen. På förmiddagen blir det överraskning för Farmor och Farfar tillsammans med Bror och Malin. (Veterantraktor plöjning samt plöjning med häst) Efter plöjningen far vi alla till sommarstugan där vi möts upp med Mammsen (kanske Pappsen också) och "Svärmor". Bryggan ska upp ur sjön och trädgården ska "höstas".

Inga kommentarer: