tisdag 29 juni 2010

Halli hallå

Jag börjar äntligen återhämta mig från förkylningen. Förra måndagen vaknade jag ju genomförkyld. Nästäppan och snorigheten har inte börjat släppa taget förrän nu vilket är väldigt ovanligt. Jag brukar vara snorig i typ 2-3 dagar och sedan hosta i 3-4 dagar. Nu har jag mest hostat på nätterna men snorat hela dagarna.

Midsommar firades i sommarstugan tillsammans med Sambon (såklart), Tokrake och Hattur. Det var mycket som skulle ha behövt göras i trädgården men när luften och därmed orken tog slut bara av att gå långsamt uppför trapporna blev det inte mycket gjort. Istället grillade vi, spelade sällskapsspel och rollspel. Hattur var spelledare och vi gjorde nya karaktärer till ett litet kultäventyr. Jag spelade en dept. sheriff som tillsammans med Sambons och Tokrakes karaktärer hade varit barnhemsbarn. Det var ett spännande äventyr om drömmar som inte var som drömmar brukar vara och otäcka barnhemsföreståndare med sprutor istället för fingrar m.m.

Medan vi spelade (och den tid jag tillbringade i hammocken innan de andra vaknade på förmiddagarna) stickade jag sockor till sambon. När sockorna var klara började jag äntligen på min Aeolian, den stickas i svart elegant och får glansigt gröna pärlor. Egentligen skulle jag ha stickat vidare på sambons tröja men eftersom jag tagit med mig allt utom just garn till den så blev det som det blev.

Inte ett enda foto blev taget i helgen. Nästäppan gjorde mig tämligen orkeslös så jag är glad att jag alls orkade sticka. Nu är det en ny vecka planerad med sömnad, stickning, bilfärder och lite sommarstuga. Men först och främst ska jag bli helt frisk!

(Just ja, jag klarade sista tentan för terminen med ett tjusigt VG!)

4 kommentarer:

Malin sa...

Grattis till VG!

Vi får fira med lite Rose-bubbel.

Pixi sa...

Grattis till VG!!
Sommarförkylningar är inte att leka med ,de kan vara väldigt långdragna,men ska hålla tummen för att du har haft ditt nu o blir bra meddetsamma!!=)

~●Helena Pettersson●~ sa...

Trist med förkylning, men grattis till VG!

Heldri sa...

Tack så mycket! Förkylningen är mycket bättre så nu kan jag njuta av sommarvärmen som kommer till helgen.