torsdag 21 april 2011

Heldris hörna*

Nu har jag fått en helt egen hörna i lägenheten! En hörna som gör att vem som helst kan se att här lever och trivs en sticknörd. Först en bild på hörnet i vardagsrummet innan förnyelsen:


En opraktisk cd-förvaring som var något av ett impulsköp från Sambons sida. Tanken var att alla dvd-filmer skulle flyttas till cd-fodral och sedan katalogiseras ordentligt för att underlätta filmvalet om kvällarna. Ett antal år senare var hyllan tämligen oanvänd och dvd:erna fortfarande i sina fodral. Kort sagt kan man säga att vi förvarade luft på ett inte alltför tilltalande vis.


Efter: En bokhylla som matchar resten av hyllorna i vardagsrummet. Alla stickböcker, pärmar och häften får plats. Knapplådorna, garngömman, stickförvaringen, nystmaskinen och kameran fick egna platser och viktigast av allt: lite klappvänligt ögongodis (eller helt enkelt garn till projekt som är planerade att genomföras inom en snar framtid) lyftes fram till allmän beskådan. Och trots att ekhyllan är något mörkare än cd-hyllan blev det luftigare och dessutom mindre garnpåsar på golvet. Nöjd Heldri myser med en kopp kaffe i drakfåtöljen och kan snabbt grabba tag i en stickbok om inspirationen behöver en extra knuff.



* Rubriken är tänkt som en referens till Puh, inte till Hyland...

1 kommentar:

disa sa...

Vart ju jätte bra!! Trevlig helg på dig med!! =)