fredag 21 oktober 2011

Annan typ av hantverk

Min sambo, Långeman, eller Långa farbror som han numera är kallad, är en väldigt kreativ människa! Han spelar dessutom en faslig massa olika figurspel: SOTR, Warhammer 40K, Warhammer FB, Necromunda, Man O' War, Battlefleet gothic, Epic Armageddon, Blood Bowl, Mordheim, Space hulk och sen kanske det är några till som jag har glömt. En stor del av hans intresse, tid och glädje med spelen är att måla figurer och göra terräng.
På sin blogg Krigskonst visar han hur han går tillväga i sitt skapande.

Skulle någon besöka oss och undra varför vi har fågelsand men inga fåglar; plomberingstråd men ingen plombtång; mängder av golvisolering men inga renoveringsplaner (hyreslägenhet); lådor fulla med plaströr, gamla pennor och annat som "vanligt folk" betraktar som skräp, är anledningen helt enkelt att det mesta kan omvandlas till terräng. Allt som behövs är lite lim, kartong, färg och mängder med kreativitet och fantasi!

1 kommentar:

disa sa...

Så fiffig han är så att säga! Jag tycker det är underbart med människor som kan skapa av alla möjliga prylar som ingen annan kanske tänkt på att använda!! Alla blir glad av att skapa är min bestämda mening. =)