fredag 1 maj 2009

Ibland förvånar jag mig själv

Det är den första maj idag och jag njuter. Efter en trevlig kväll med sällskapsspel kunde jag bara inte låta bli att prova att lägga upp för en socka med magic loop teknik. Hör och häpna: det gick som en dans. Idag repade jag upp den tå jag stickat och har nu lagt upp för två sockor; en med röd tå och en med svart. Tanken är att det ska bli randiga strumpor som är olika men ändå matchar. Jag frågar mig själv: hur har jag någonsin klarat mig utan magic loop?

Nu ska vi snart iväg och fira alternativ-valborg hos Tvibita och Lill-M. Imorgon bär det av till Bror och Malin för stickning och amigaspelande. Jag har ju bara trevligt hela tiden!

2 kommentarer:

Malin sa...

men hur mycket ska du sticka egentligen? Är du kanske redan klar med väskan. eller är det så här man ska göra för att inte tröttna?`För det är rätt tråkigt att ha ungefär 6 repetitioner kvar av den där förbeskade sjalen innan det blir förändring. Den är ju enkel, men lite tråkig i längden.

heldri sa...

*skrattar* det är så här man gör när man vill för mycket helt enkelt. Sen är det rätt praktiskt att ha lite att variera mellan; väskan är ganska långtråkig just nu så den kräver ganska mycket sticklust för att det ska hända något, sjalen är aningens enformig men praktisk tv-stickning, de nya strumporna är egentligen väldigt enkla men jag får lära mig nya moment vilket livar upp. Fler än 3 projekt brukar dock kunna leda till UFOs...