söndag 7 december 2008

Andra advent

Andra advent och jag har bakat pepparkakor och lussekatter. Pepparkakorna avklarade jag innan Sambon ens hade släppt taget om kudden. På tisdag ska jag nog göra en omgång saffranslängder.

Idag avmaskade jag Baroness beret, dvs julklapp #5. Bilder på den kommer kanske under blockningen imorgon om jag hinner/orkar. Det var i alla fall en väldigt snabb och trevlig stickning. Håll tummarna för att farmor gillar färg och modell.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du har alltså redan blivit klar med Baroness beret. Du började ju nyss med den!

Jag och P ska ha stickafton där hon ska visa hur man gör en mössa som hon redan hunnit göra typ 5 stycken av. Men Sambon o L lär ju vara måttligt roade av den. Men lite vin och en film som passar sällskapet så kanske jag o P kan krypa undan och sitta och sticka vid sida om.. :)

Vi får pepparkakor på jobbet så det känns så onödigt att baka egna, men de egna är ju så mycket godare!

Nika sa...

Duktigt med pepparkakor o lussekatter!

Heldri sa...

Malin: ja den tog inte många timmar att sticka inte. Uppläggning i fredags, några varv i bilen till och från er, några varv medan vi spelade spel i lördags kväll och till sist de avslutande varven efter bakandet i går.

Åh, det är ju så mysigt med stickkvällar och vin är ju inte dumt det heller. När ni känner er färdig uppackade i huset måste jag komma och provsticka det :)

Nika: mmm och gott dessutom! Provsmakning erbjuds på torsdagsteet på torsdag som tyvärr blir utan ljudboken som ska på julbord.