tisdag 15 december 2009

Ja, jisses

Gissa vem som inte kommer att få någon handgjord julklapp av mig i år! (Inte för att hon ha fått någon av mig tidigare heller men...) Snacka om otacksam människa.

5 kommentarer:

Malin sa...

Ja du. Det är ju så man får ångest. :o

Men jag kan i alla fall meddela att den nu ett år gamla julklappen (gröna sköna Laminaria) uppskattas och används inte riktigt dagligen men ganska ofta faktiskt!

Nika sa...

Det är väl kanske så att man ska välja mottagare med omsorg? Som både mottagare och tillverkare av hemmagjorda presenter så kan jag se liiite av båda sidor faktiskt:). Men personligen gillar jag att få hemmagjorda saker. Det känns tex väldigt exklusivt med mina hemstickade vantar.

mc-chick sa...

ha ha ha
Den ondskefulla makten av en hemmagjord gåva.
:-)

Anonym sa...

Kolla feministikonens händer! Hennes ideologi och uttalande kommer garanterat från ett mindervärdeskomplex som hon fick när hon under ungdomsåren mobbades av stickande och broderande medsystrar för att hon inte ens kunde slå en kärringknut.
Guess who.

Heldri sa...

Malin: skönt att höra, jag trodde nog faktiskt att den skulle bli rätt uppskattad också.

Nika: absolut är det så och att tänka efter vad mottagaren kan tänkas vilja ha. Sen är det ju ingen garanti för att det alltid blir mitt i prick men...

Mc-chick: undrar om det till och med går att göra någon typ av statskupp genom att ge bort hemmagjorda presenter. Det kanske är det som alla som håller på med stick-graffit försöker sig på.

Anonym: Ja hon såg inte ut att ha händer för att sticka i silke med i alla fall. Du börjar bli en rätt trogen kommentator nu - det uppskattas :)