lördag 31 december 2011

Sista dagen

i alla fall för 2011. 2012 bjuder uppenbarligen på en extra dag för oss alla att ta tillvara på och utnyttja till max.

2011 var året då jag antingen bloggade massor eller väldigt lite. Lite av en periodare skulle en kunna säga.
Annars var det året då jag ytterligare tog tag i min sömnad och utvecklade mina färdigheter. Konstigt kan en då tycka att varken garden party-klänningen eller den gröna julklänningen har blivit FO-bloggade... Det får jag åtgärda så fort som möjligt. Tattoo-klänningen blev FO-bloggad men jag missade tydligen att etikettera inlägget rätt (ska också korrigeras), det samma gäller den prickiga kjolen som jag har använt massor under sommar och höst.

2011 var året jag avslutade min utbildning (men av olika anledningar var det inte året då jag tog ut min examen, betygen finns men sen var det det där med att få tummen ur och skicka in de papper som ska skickas in.) Det var även året då jag hade absolut inga pengar alls och humöret åkte bergochdalbana. Hantverkslusten var aldrig på topp och antalet FO:n blev lågt. Vintern 2011 hittade jag i stället en träningsglädje som jag nu vårdar ömt!

När det gäller stickning var 2011 året då jag lärde mig flerfärgssticka. Ett Mp3-fodral och Tillsammansvantar blev resultatet. Sticklusten har annars, som sagt, varit ganska låg och det mesta som stickats har varit till andra. Främst Brorsbarnet så klart, 2011 var ju året jag blev faster! En filt, två koftor, ett par sockor och en mössa blev det. Synd att det lilla barnet är som en kamin och blir alldeles överhettad i de flesta kläder och synnerligen i stickat. Jag stickade även en väldigt stor men ruskigt snygg filt till mitt fadderbarn. Flätstickning är underbart!

För 2012 önskar jag mig lycka på arbetsfronten, ökad hantverkslust som resulterar i många koftor, fortsatt träningsglädje och ännu mer utveckling för sömnaden. Jag vill leva friluftsliv med vandringar, kanotfärder och utflykter. Jag vill åka på lajv igen, gärna som vätte. Jag vill sy många fler klänningar och kjolar. Och främst av allt vill jag vara lycklig!

Gott nytt år alla ni fina som följer mig i vått och torrt. Era kommentarer värmer, peppar och glädjer mig mycket! Må 2012 bli det bästa året på länge!

3 kommentarer:

disa sa...

Gott nytt år på dig med!! =)

Hedvig sa...

Rolig årskrönika. Tillsammansvantarna är nog en personlig favorit. :)

Och en stor nyårskram till dig också såklart!

Dea sa...

Fram för ett fantastiskt 2012!