måndag 22 november 2010

Måndag

  1. Måndag: Övningsuppgifter i omstrukturering samt uppsatsarbete på förmiddagen, seminarium kl. 13.15-15.00. Afropowerdance kl. 19.30-20.30.
En dag kan kryssas av från kalendern. Inget uppsatsarbete hanns med på förmiddagen men jag gick på seminariet som planerat. Synd att läraren inte kunde förklara hur sjutton man läser 40 kap 18-19§ IL för att få den tolkning de har...  Tillsammans med A konstaterade jag senare på kvällen att det nog kan vara farligt att träna om man har mask (även om det bara är latmasken som gnager). Afron blev således utbytt mot en kopp kardemumma- och kanelkaffe för att fira godkänt på senaste tentan. Både A och jag svor på heder och samvete att inte boka av något av de resterande träningspassen denna vecka- går vi att lita på?  

Den senaste timmen har jag och Sambon jävlats med olika web-shoppar, eller ska man vara helt korrekt så är det nog de som har jävlats med oss. Bökiga betalningssätt, dyra fraktavgifter, fel storlekar, för långsam leverans och så vidare förstörde våra planer. Imorgon tar vi nya tag för att hitta den ultimata presenten till Kusinbarnet som fyller 15år.

Inga kommentarer: